Der findes omkring 30 golfbaner

alene i Torrevieja området

Golf i Torrevieja

Der findes omkring 30 golfbaner i Torrevieja området. De nærmeste indenfor blot et lille kvarters kørsel fra huset.

Mange af banerne er på højt mesterskabsniveau og designet af kendte spillere. Nedenunder kan du se de 8 tætteste og dem vi selv bruger mest. Der er såvel 5-18 hullers og 1-9 hullers baner. Der er til alle niveauer af en golfspillers evner, men de fleste golfbaner er til øvede.

Hop forbi deres hjemmeside for at se mere omkring hullerne: La Finca Golf hjemmeside

La Finca Golf

Kun 25 min tager det fra feriehuset til denne 18 huls bane. De åbnede deres døre i 2002 og har haft stor succes hos de golfelskende turister. Den er specialdesignet af den spanske designer Pepe Gancedo, som har gjort det en dyd at forme banen i kurvede og er en bane med varierende højder.

18 Huller: 58 €

La Marquesa Golf

Denne golfbane er kun en lille smuttur på 20 min fra huset. Her kan man nyde formiddagen eller eftermiddagen på en bare som er fra 1989. De har vundet den flotte ISO 9001 pris for kvalitet og excellence.

18 Huller: 44 / 52 €

Se mere på deres hjemmeside ved at trykke på billedet:La Marquesa Golf hjemmeside

Få mere af vide på deres hjemmeside: Las Colinas Golf hjemmeside

Las Colinas Golf

Kun 30 min. kørsel. Af alle golfbanerne ligger denne på et kuperet terræn omringet med store bakker. Denne par 71 18-huls bane er blevet kåret til at være med i top 100 baner i Europa. Vi er meget imponeret over skønheden af den omgivende natur og vil helt sikkert anbefale denne til alle vores gæster. Især måden de har inkorporeret de omkringliggende søer finder vi fantastisk.

18 Huller: 55 €

Las Ramblas

Med denne golfbane kan du tage køllerne bag i bilen og være der efter kun 22 min. kørsel. Den nu næsten 30 år gamle golfbane er en af de mest etablerede golfbaner i Torrevieja. Jose (Pepe) Gancedo har designet den og har brugt naturen i banen, som er et meget stenfyldt terræn.

18 Huller: 45 €

Se både billeder og baneplan her: Las Ramblas hjemmeside

Få en mere dybdegående histore her: Lo Romero hjemmeside

Lo Romero

Det specielle ved Lo Romero, som er en par 72, er dens 18 hul. Det bliver kaldt for ”Golf Island”, da den er omgivet med vand. Foruden at det giver en masse fejlslag, hvor bolden ikke blvier fundet igen, så giver det spilleren en følelse af at være helt i sin egen verden. Banen er fra 2008 og er velholdt og meget populær. 30 min. fra huset.

18 Huller: 54 €

Villamartin

Villamartin var vært i 1994 for the Mediterranean Open som blev vundet af Jose Maria Olazabal efter en spændende kamp mellem ham og Paul McGinlev. Det er derfor en kendt bane og er bygget på en baggetop, med fronten ud mod havet. Bestemt et besøg værd og så ligger den kun 19 min. fra huset.

18 Huller: 50 €

Nyd den flotte bane i store billeder: Villamartin hjemmeside

Se mere på deres hjemmeside: Vistabella hjemmeside

Vistabella

Dette er en absolut skønhed af en golfbane som er blevet designet af den tidligere Ryder Cup spiller Manual Pinero. Det er en bane som kan benyttes af alle slags spillere og som ligger i den gode ende af veldesignet baner. Det spreder sig over 34 hektar natur i den flotteste slagsen og det er bestemt en af de flotteste steder i Costa Blanca. Den ligger 25 min. fra huset.

Campoamor

Denne golfbane er blot 20 minutters kørsel fra vores hus og har eksisteret siden 1988. Omringet af smuk natur er disse 18 – og 9 huls bane klart en eftermiddagstur værd. Det skal dog nævnes at denne golfbane er af en svære karakter og man vil se en stigning på 3-4 ekstra slag, hvis man måler fra ens normale handikap.

18 Huller mænd: 59 / 48 €
18 Huller kvinder: 54 / 45 €
18 Huller junior 38 / 32 €

Lyst til at se mere, så kig forbi deres hjemmeside her ved at trykke på billedet eller linket her: Campoamor hjemmeside

Er du klar på at booke din Golf ferie? Så forhør os om tider og priser. Det koster ingenting at spørge!

KONTAKT OS HER

Brug for en vejviser og lokal golfguide?

Mike er vores faste med- og modspiller i Torrevieja. Udover at være vicevært for vores dejlige feriehus, er han også manden som ved præcis hvor i kan finde den golfbane, som passer jer allerbedst.

Og mangler i en kompetent makker eller en tålmodig instruktør, er det ligeledes Mike, i skal gå til.

Mike har desuden skrevet en guide over de bedste golfsteder i regionen. Vær godt informeret allerede inden i tager afsted. Køb bogen hjemmefra.